Relatietherapie Epe

Wil jij je samen je partner aanmelden voor relatietherapie nabij Epe? Belangrijk is dat jullie samen willen werken aan het herstel van jullie relatie. Mijn training ‘Hart Communicatie’ volgens de EFT methode zorgt voor nieuwe impulsen en brengt jullie relatie weer tot bloei.

In mijn werk als senior trainer en coach heb ik jarenlang mensen (en hun partners) in geüniformeerde beroepen begeleid. Hierin kwamen vaak dezelfde misstanden in relaties naar voren. Ik heb relatietherapie nabij Epe in een nieuw jasje gegoten waarbij de training Hart Communicatie centraal staat. Onderaan deze pagina leg ik meer uit over de training. 

Relatietherapie nabij Epe helpt jullie open te stellen voor elkaar

Merk je dat jij en je partner langs elkaar heen leven, dat jullie elkaars liefde vanzelfsprekend vinden en dat jullie minder of misschien wel helemaal geen gevoelens meer met elkaar delen? Delen jij en je partner steeds minder met elkaar, dan sluiten jullie de werkelijke verbinding met elkaar af. Of misschien voel je dat je partner zich voor jou afsluit. In het ergste geval merk je misschien ook wel dat je partner zich (emotioneel) bij een ander op zijn of haar gemak voelt. Dit hoeft natuurlijk niet, maar wanneer er niet op tijd aan de liefdesrelatie gewerkt wordt, kan dit een gevolg zijn. Om ervoor te zorgen dat u en uw partner zich (opnieuw) voor elkaar openstellen is relatietherapie nabij Epe een stap in de goede richting.

Relatietherapie nabij Epe hoeft niet alleen bij een crisis

Niet alleen stellen in een relatiecrisis melden zich aan voor deze training. Wanneer jij en je partner graag nog meer uit de liefdesrelatie willen halen, kan de training Hart Communicatie voor nog meer eenheid zorgen. Dankzij relatietherapie nabij Epe en de training Hart Communicatie zorgen jij en je partner ervoor dat er meer openheid, liefde en plezier in de relatie is. Dit is erg belangrijk voor jezelf en voor de ander.

EFT methode – Emotionally Focused Therapy

De training Hart Communicatie geef ik aan de hand van de EFT methode. De EFT methode is ontwikkeld door Sue Johnson en is een mooie manier om de communicatie tussen partners te herstellen en/of te versterken. Wanneer jij en je partner écht naar elkaar leren te luisteren en dit vanuit het hart doen, zal de warme en liefdevolle verbinding naar elkaar hersteld worden. Hier kan je meer informatie vinden over de uitgangspunten van de training Hart Communicatie.

Aanmelden voor relatietherapie nabij Epe

Willen jullie samen relatietherapie nabij Epe volgen? Je kunt je aanmelden door gebruik te maken van het formulier op de pagina Trainingen of bel mij op 06 27353431 voor meer informatie.