The Work

"The Work" van Byron Katie is voor mij ook een grote inspiratiebron. De meest verwarrende gedachten over dagelijkse situaties en menselijke verwikkelingen worden getransformeerd op een humorvolle en integere wijze.

Het enige wat het van je vraagt is de bereidheid je eigen gedachten te onderzoeken op waarheid door jezelf vier vragen te stellen en de gedachte vervolgens om te keren.

Je kunt dan ervaren hoe het is om zonder je beperkende gedachten de ander, de situatie of je ziekte tegemoet te treden.

Na het onderzoek laat de gedachte jou los i.p.v. andersom. Hierbij kun je het werkblad van "The Work" op deze pagina gebruiken.

Training The Work

Ik geef regelmatig training in hoe je je stressvolle gedachten op waarheid kunt onderzoeken volgens de methode van Byron Katie. 

Vrouwen vinden het vaak leuk om dit met een groepje vriendinnen te doen. Het is gezellig en je kunt elkaar na de training blijven ondersteunen. Daarbij is het een mooie manier om elkaar (nog) beter te leren kennen.

Ik zorg natuurlijk voor de koffie, thee en iets erbij.

Training The Work: hoe & wat

Per groep zijn er 3 bijeenkomsten van 2 uur. Ik werk met kleine groepen van maximaal 4 deelnemers.  De kosten bedragen in totaal € 120 per deelnemer.

Tussen de bijeenkomsten zit steeds 2 weken om met de methode te oefenen in het dagelijks leven. Er wordt ruime aandacht besteed aan wat je tegenkomt bij het zelf toepassen.

Data vanaf september

Er starten in september twee parallel groepen. Je kunt je hiervoor aanmelden via het formulier op deze pagina en aankruisen voor welke groep je kiest.

Woensdagmorgen-groep 09.30-11.30 uur

14-09, 28-09, 12-10

Vrijdagmorgen-groep 09.30-11.30 uur

16-09, 30-09, 14-10

Training The Work: in-company

Voor personeel in stressvolle beroepen als onderwijs, zorg, overheid verzorg ik deze training ook in-company. U kunt daarover contact met mij opnemen.