Mindfulness Zwolle

Praktijk Tranceforma nabij Zwolle is gespecialiseerd in het verzorgen van mindfulness trainingen voor particulieren en bedrijven, waarbij het leven met aandacht centraal staat. Ik ben Ina Mennega en oprichtster van deze therapie –en coachingspraktijk waar ik de focus leg op het adviseren, trainen en coachen van mensen bij psychische en somatische klachten. Mindfulness is een stroming in de psychologie die de laatste jaren het westen heeft veroverd en is een uiterst succesvol hulpmiddel om te kunnen stoppen met piekeren, het ervaren van minder stress en het meer kunnen genieten van het leven.

Iedereen kent wel zijn of haar momenten dat we ergens mee bezig zijn, maar met onze gedachten zijn we eigenlijk ergens anders. We hebben het vaak niet eens door, maar grotendeels leven we op de automatische piloot. We leven routinematig en zijn veel in ons hoofd en in onze gedachten bezig om zaken te overdenken uit het verleden of in de toekomst. Ondanks dat we allemaal ervaringen kennen van het volledig aanwezig zijn in het hier en nu zoals het opgaan in prachtige muziek of een andere intense ervaring, overkomen deze momenten ons vaker dan dat we ze zelf creeëren. En juist door het creeëren van deze momenten gaan we de kleine dingen in het leven meer leren waarderen en gaan we meer genieten van het leven.

Mindfulness 2.0

Merk je dat je een drukke agenda hebt, maar dat je toch graag een mindfulness training zou willen volgen? Geef je op voor Mindfulness 2.0. In plaats van het reguliere aantal van 9 bijeenkomsten komen wij bij de kortere training slechts 5 keer bijeen. Mindfulness 2.0 biedt hetzelfde goede resultaat. Indien gewenst wordt de training voor organisaties, o.a. managementteams, ook gegeven buiten de reguliere kantoortijden en op een locatie naar keuze. Meer weten? Neem gerust contact met mij op!

De voordelen van een mindfulness training nabij Zwolle

Mindfulness kan het makkelijkst worden begrepen vanuit het feit van het volledig bewust zijn van de huidige ervaring. Opmerkzaamheid en aandachtigheid zijn kernwoorden waar het om draait bij de mindfulness training nabij Zwolle en waar ik uiteraard veel aandacht aan ga besteden tijdens de bijeenkomsten. De rode draad van mindfulness gaat over de kunst van het aanwezig zijn in het huidige moment, zonder dat je hierbij constant afdwaalt naar gedachten in je hoofd. We gaan niet leren om gedachten die opkomen te stoppen, maar we kunnen wel leren om te stoppen met ze te geloven. Een aantal voordelen van het volgen van een training mindfulness nabij Zwolle:

  • Mindfulness werkt stress verlagend
  • Meer concentratie en betere prestaties kunnen leveren
  • Productievere werkhouding
  • Meer kunnen genieten van het leven
  • Je leert de kleine dingen in het leven te herkennen en te waarderen
  • Beter slapen

Eigenlijk is mindfulness in de basis een vrij simpele en hele toegankelijke vorm van meditatie die door een ieder – beginneling en gevorderde – goed is te beoefenen. Tijdens de training mindfulness bij Praktijk Tranceforma nabij Zwolle gaan we aan de hand van verschillende praktijkgerichte oefeningen leren om bewust te worden van het huidige moment en op die manier gaan we toewerken naar een levenswijze die ‘mindful’ is.

Meer informatie over mindfulness 2.0 nabij Zwolle?

Daar mindfulness uitstekend kan werken voor mensen met een overvolle agenda, zou een training mindfulness nabij Zwolle bij mijn praktijk voor iedereen van pas kunnen komen die wil leren om meer te genieten van het leven. Ik bied de training in verschillende vormen aan en zowel particulieren als organisaties kunnen deelnemen aan de training mindfulness nabij Zwolle.

Voor particulieren bestaat er de mogelijkheid om deel te nemen in een groep van minimaal 5 personen, waarbij de lessen worden gegeven op 5 aaneengesloten dinsdagavonden. Wil je liever meer persoonlijke aandacht en speciaal op jouw afgestemde oefeningen? Dan kun je de training ook individueel volgen. Heb jij een vraag over de mindfulness over wil jij je aanmelden voor een training? Op de pagina over mindfulness kun je meer informatie vinden over de training en je kunt geheel vrijblijvend contact opnemen middels de gegevens op de contactpagina.