Mindfulness Ede

Ben jij woonachtig in de omgeving van Ede en wil jij graag een training mindfulness volgen? Dan ben je bij Praktijk Tranceforma aan het juiste adres. Ik ben Ina Mennega en ben in 2004 begonnen met mijn eigen trainings –en coachingspraktijk waar ik mensen adviseer, train en coach op het gebied van psychische klachten en lichamelijke klachten die hier het gevolg van zijn. Na een lange loopbaan in het begeleiden van mensen in het geestelijk welzijn als bijstandsmaatschappelijk werker en loopbaanadviseur in loondienst ben ik, Ina Mennega, in 2004 mijn Praktijk Tranceforma begonnen om mensen bewuster en persoonlijker te helpen bij de moeilijke perioden in hun leven.

We hebben het vaak niet eens door, maar we leven vaak op de automatische piloot. In een wereld waarin alles steeds sneller gaat hebben we vaak veel te weinig aandacht voor wat er eigenlijk in het heden gebeurd. Veel mensen zitten bij huis met ernstige stressklachten die zich zelfs soms uiten in een burn-out of depressie en dat komt mede door het feit dat we veel te gehaast leven en niet meer kunnen genieten van het moment dat zich in het hier en nu afspeelt. Let maar eens op hoe vaak we op routine draaien terwijl onze gedachten compleet ergens anders zijn, meestal bij zaken uit het verleden of in de toekomst.

Mindfulness 2.0

Merk je dat je een drukke agenda hebt, maar dat je toch graag een mindfulness training zou willen volgen? Geef je op voor Mindfulness 2.0. In plaats van het reguliere aantal van 9 bijeenkomsten komen wij bij de kortere training slechts 5 keer bijeen. Mindfulness 2.0 biedt hetzelfde goede resultaat. Indien gewenst wordt de training voor organisaties, o.a. managementteams, ook gegeven buiten de reguliere kantoortijden en op een locatie naar keuze. Meer weten? Neem gerust contact met mij op!

Volg een training mindfulness nabij Ede en leer genieten van het ‘nu’

De training mindfulness bij Praktijk Tranceforma nabij Ede legt de focus op het genieten van het hier en nu en probeert mensen bewuster te maken van de huidige ervaring. Daar we vaak veel te veel bezig zijn met zaken die zich afspelen in onze gedachten, moeten we ons juist meer proberen te richten op onze zintuigen en datgeen we eigenlijk in het heden waarnemen en ervaren. Mindfulness gaat dan ook puur over de kunst om aanwezig te zijn in het hier en nu en intenser en bewuster te leren leven. De gedachten in je hoofd zullen niet verdwijnen, maar je leert wel hoe je afstand kunt nemen van deze hersenspinsels.

Door een training mindfulness nabij Ede te volgen leer je om bewust keuzes te maken in plaats van automatisch reageren op situaties. Stressprikkels zullen hierdoor eerder herkent worden en je gaat anders om met gedachtenpatronen die ons niet helpen. Een aantal belangrijke voordelen van de mindfulness training bij Praktijk Tranceforma nabij Ede zijn:

  • Minder stress
  • Productiever werken en betere prestaties kunnen leveren
  • Meer kunnen genieten van het leven
  • De kleine dingen kunnen zien en hier ook van kunnen genieten
  • Intenser en bewuster leven

Meer weten over mindfulness 2.0 nabij Ede?

De mindfulness training bij Praktijk Tranceforma nabij Ede is op verschillende manieren te volgen. Als particulier heb je de mogelijkheid om je aan te melden voor een groepscursus, waarbij je in het gezelschap van minimaal 5 cursisten de training volgt op 5 achtereenvolgende weken in bijeenkomsten van 2 uur per bijeenkomst. Indien gewenst kan er in overleg met de groep een ‘stilte dag’ worden ingepland, waarna de training een week zal worden opgeschoven. Wil jij nóg meer persoonlijke aandacht en heb jij behoefte aan oefeningen die geheel op jouw als persoon zijn afgestemd? Dan biedt Praktijk Tranceforma ook de mogelijkheid om de training mindfulness nabij Ede individueel te volgen. De training wordt ook gegeven aan organisaties, waarbij de lessen overdag zullen plaatsvinden.

Neem voor meer informatie over de training mindfulness nabij Ede gerust vrijblijvend contact met mij op of meld je aan via het formulier op de website.