Mindfulness Deventer

De mindfulness training bij Praktijk Tranceforma nabij Deventer leert jou om bewuste keuzes te maken in plaats van automatisch te reageren op situaties, waardoor je stressprikkels eerder en beter leert erkennen en gedachtepatronen veranderen. Mindfulness is een stroming in de psychologie die de laatste jaren een als een opwaartse trend het westen van de wereld heeft veroverd en ook in Nederland is het een vorm van therapie die steeds vaker wordt ingezet bij het bestrijden van stressklachten en andere mentale problemen.

Ik ben Ina Mennega en ben in 2004 Praktijk Tranceforma begonnen om mensen in moeilijke perioden van hun leven bij te staan, te coachen en te adviseren waar nodig. In mijn praktijk zet ik een combinatie van verschillende coaching technieken in om een positieve verandering in gang te zetten in het denken, voelen en doen van de mens.

Mindfulness 2.0

Merk je dat je een drukke agenda hebt, maar dat je toch graag een mindfulness training zou willen  volgen? Geef je op voor Mindfulness 2.0. In plaats van het reguliere aantal van 9 bijeenkomsten komen wij bij de kortere training slechts 5 keer bijeen. Mindfulness 2.0 biedt hetzelfde goede resultaat. Indien gewenst wordt de training voor organisaties, o.a. managementteams, ook gegeven buiten de reguliere kantoortijden en op een locatie naar keuze. Meer weten? Neem gerust contact met mij op!

Training mindfulness volgen nabij Deventer

Mindfulness is een begrip dat bij de meeste mensen wel bekend is en waar ook steeds meer mensen gebruik van maken bij het bestrijden van stressklachten om meer te kunnen genieten van het leven. Door het volgen van een mindfulness training bij mijn Praktijk Tranceforma nabij Deventer maak ik het voor jou mogelijk om voortaan te kunnen stoppen met piekeren, minder stress te ervaren en effectiever te werken en presteren in situaties waarin dat van je gevraagd wordt. In het kort betekend mindfulness eigenlijk ‘leven met volle aandacht’, zonder hierbij constant af te dwalen in gedachten over het verleden of de toekomst.

Hoe vaak komt het wel niet voor dat je ergens mee bezig bent, maar dat je met je gedachten ergens anders zit? We hebben allemaal wel eens meegemaakt dat er iets tegen ons werd gezegd en we automatisch “ja” zeiden, maar ondertussen zaten onze gedachten bij het maken van een boodschappenlijstje van die dag. Door het volgen van een mindfulness cursus van Praktijk Tranceforma nabij Deventer ga je je aandacht meer richten op het heden en laat je alle gedachten over gisteren, vandaag of morgen even voor wat ze zijn. We gaan niet leren hoe we deze gedachten moeten tegenhouden, maar wel hoe we kunnen stoppen om ze te geloven.

Mindfulness nabij Deventer om meer van het leven te kunnen genieten

Het woord mindfulness kun je eigenlijk vertalen met de kernwoorden opmerkzaamheid en aandachtigheid, die ook in de training voorop zullen staan. De kunst om uiteindelijk bewuster en intenser te leren leven is juist door meer aanwezig te zijn in het hier en nu en meer afstand te leven van andere gedachten die rondspoken in je hoofd. Je zult je meer kunnen ontspannen, meer kunnen genieten van het leven en beter kunnen concentreren op hetgeen je mee bezig bent.

In mijn praktijk, Praktijk Tranceforma, geef ik mindfulness trainingen voor zowel particulieren als organisaties. Particulieren hebben de mogelijkheid om de trainingen bij te wonen in groepen van minimaal 5 personen, maar kunnen ook een individuele training volgen om zo nóg meer persoonlijke aandacht te krijgen. Kijk voor meer informatie over het inschrijven voor de mindfulness training nabij Deventer op de betreffende pagina of neem contact op met de praktijk voor meer informatie.