Mindfulness Arnhem

Praktijk Tranceforma is gespecialiseerd in het geven van mindfulness trainingen nabij Arnhem en omgeving voor particulieren als individu en in groepen en het begeleiden van organisaties om mindful in het leven te staan. Na een lange loopbaan in het begeleiden van mensen in het geestelijk welzijn als bijstandsmaatschappelijk werker en loopbaanadviseur in loondienst ben ik, Ina Mennega, in 2004 mijn Praktijk Tranceforma begonnen. In mijn praktijk komen mensen weer tot bloei na vaak ingrijpende gebeurtenissen in hun leven. Ik heb mij gespecialiseerd in het helpen bij klachten op het gebied van stress, angst, trauma’s, ziekte en rouwverwerking.

In onze hedendaagse maatschappij worden mensen steeds drukker, maar weten ze eigenlijk nog wat er echt belangrijk is en waar ze mee bezig zijn? Mindfulness is niet alleen een training, maar een compleet andere manier van leven met aandacht. Door mijn mindfulness training nabij Arnhem te volgen zal je ervaren hoe het is om niet meer te hoeven piekeren, minder stress zal ervaren in het dagelijks leven en hoe je lekkerder in je vel kunt zitten.

Mindfulness 2.0

Merk je dat je een drukke agenda hebt, maar dat je toch graag een mindfulness training zou willen  volgen? Geef je op voor Mindfulness 2.0. In plaats van het reguliere aantal van 9 bijeenkomsten komen wij bij de kortere training slechts 5 keer bijeen. Mindfulness 2.0 biedt hetzelfde goede resultaat. Indien gewenst wordt de training voor organisaties, aan o.a. managementteams, ook gegeven buiten de reguliere kantoortijden en op een locatie naar keuze. Meer weten? Neem gerust contact met mij op!

Mindfulness training volgen nabij Arnhem

Praktijk Tranceforma nabij Arnhem probeert er bij mindfulness voor te zorgen dat er minder op de automatische piloot wordt geleefd en dat alles wat er ‘hier en nu’ gebeurd belangrijk is. Hoe vaak heb jij eigenlijk momenten dat je écht met aandacht iets aan het doen bent zonder dat je hierbij denkt aan zaken die zich hebben afgespeeld in het verleden of dingen die kunnen gebeuren in de toekomst? We kennen wel momenten waarop we volledig in het huidige moment zijn zoals het genieten van prachtige muziek, een adembenemende zonsondergang of een ander intenst moment. Echter overkomen deze momenten ons vaker dan dat we ze zelf creëren en dat is precies waar met bij mindfulness aan gaan werken.

Het doel van mindfulness is vooral om meer te leren genieten van het leven en je minder zorgen te maken over dingen die zijn gebeurd of nog kunnen gaan gebeuren in de toekomst. Een aantal belangrijke voordelen van het volgen van mijn mindfulness training bij Praktijk Tranceforma zijn onder andere het ervaren van minder stress, meer kunnen genieten van het leven, gelukkiger in het leven staan en het meer kunnen waarderen van alles wat er om je heen gebeurd.

Meld je nu aan voor mindfulness nabij Arnhem

De mindfulness training nabij Arnhem wordt gegeven voor particulieren in groepen van minimaal 5 personen en wordt gegeven op 5 achtereenvolgende weken in bijeenkomsten van 2 uur per bijeenkomst. Per groep kan er worden beslist of er behoefte is aan een eventuele ‘stilte dag’, die optioneel op verzoek kan worden ingepland. Het is ook mogelijk om een individuele mindfulness training bij Praktijk Tranceforma n Arnhem te volgen om zo nog meer persoonlijke aandacht te krijgen om zo de oefeningen ook af te stemmen op jouw persoonlijke situatie.

Wil jij meer weten over de mogelijkheden wat betreft het volgen van een mindfulness training nabij Arnhem bij mijn praktijk of wil je voorafgaand aan de trainingen een informatiebijeenkomst bijwonen om te ervaren wat mindfulness is? Kijk op de contactpagina voor particulieren of bedrijven om je in te schrijven voor een training of het maken van een vrijblijvende afspraak.