Mindfulness Apeldoorn

Bij Praktijk Tranceforma ben je aan het juiste adres als je een mindfulness training in Apeldoorn wilt volgen. Ik ben Ina Mennega en mede door een aantal ingrijpende gebeurtenissen in mijn leven ben ik gemaakt tot de persoon die ik nu ben. Vanuit mijn werk als bijstand maatschappelijk werker en vervolgens loopbaanadviseur in Groningen ben ik in 2004 mijn eigen praktijk Tranceforma in Apeldoorn begonnen, waar ik verschillende vormen van therapie en training geef op het gebied van stress –en burn-out klachten, angst-, trauma-, en verliesverwerking, ziekte en onverklaarbare klachten.

Mindfulness is een training, maar tegelijkertijd ook een manier van leven. Het is het makkelijkst te begrijpen vanuit het feit dat we tegenwoordig veelal op de automatische piloot leven, zonder soms ook maar na te denken over waar we eigenlijk mee bezig zijn. In het kort betekent mindfulness ‘leven met volle aandacht’, zonder dat onze gedachten hierbij afdwalen naar zaken in het verleden of dingen die nog moeten gebeuren. De mindfulness training bij Praktijk Tranceforma in Apeldoorn is erop gericht om mensen weer meer te laten genieten van het leven door zich te richten op het ‘hier en nu’ en daarbij gedachten over vroeger, straks of morgen te laten varen.

Mindfulness 2.0

Merk je dat je een drukke agenda hebt, maar dat je toch graag een mindfulness training zou willen  volgen? Geef je op voor Mindfulness 2.0. In plaats van het reguliere aantal van 9 bijeenkomsten komen wij bij de kortere training slechts 5 keer bijeen. Mindfulness 2.0 biedt hetzelfde goede resultaat. Indien gewenst wordt de training voor organisaties, o.a. managementteams, ook gegeven buiten de reguliere kantoortijden en op een locatie naar keuze. Meer weten? Neem gerust contact met mij op!

Voordelen van mindfulness in Apeldoorn

Door een mindfulness training bij Praktijk Tranceforma in Apeldoorn te volgen zal je al snel de voordelen van mindfulness ervaren. In 5 overtuigende bijeenkomsten gaan we aandacht besteden aan het leggen van focus op het hier en nu, wat uiteindelijk zal leiden tot meer kunnen genieten van het leven en het leveren van betere prestaties. Gezien de groepsgrootte van 3-5 personen is er veel persoonlijke aandacht.

Een aantal belangrijke voordelen van mindfulness:

  • Mindfulness reduceert stress
  • Betere prestaties door meer focus op hetgeen je mee bezig bent
  • Meer kunnen genieten van het leven
  • De mooie dingen van het leven herkennen
  • Minder piekeren
  • Beter slapen

Meer weten over mindfulness in Apeldoorn?

De mindfulness trainingen van Praktijk Tranceforma in Apeldoorn zijn niet alleen voor mensen met een overvolle agenda, maar voor een ieder die denkt dat hij of zij behoefte heeft om meer aandacht te besteden aan het leven met volle aandacht in het hier en nu.

De trainingen worden georganiseerd voor particulieren in groepen tot 5 personen waarbij er op 5 achtereenvolgende weken in bijeenkomsten van 2 uur per bijeenkomst op een ontspannen maar intensieve manier aandacht wordt besteed aan mindful leven.

Voor zowel particulieren als voor organisaties bestaat er de mogelijkheid om deel te nemen aan de mindfulness training bij mijn praktijk in Apeldoorn.

Kijk op de betreffende pagina voor meer informatie en neem middels het contactformulier contact op met mijn praktijk om je aan te melden.